| Forum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Tema * Тема: boli infectii unde pot fi tratate |
| alisa11111 (2010.07.29 11:13) salutare tuturor eu sunt in cautarea uni genicolog capabil sa trteze boli sexulal transmisibile ca candidoza, hlamide , trihomoniaza...am primit deja circa 5 tratamente dar la moment am frica mare sa mai dau analize ... daca se va adeveri ca inca nu sa trata... ajutatima nu stiu ce sa fac imi doresc nespus de mult un copilas.... dar dupa atitea tratamente primite nu am ideie cum o sa actioneze asupra sarcinei.... ce sa fac.... |
|
| |
russea (2010.08.12 15:41) alisa11111 eu m-am tratat de trihomoniaza, si m-am tratat din primul tratament . Rezultatele mi-au iesit foarte bune ... M-am tratat la Dispensarul dermatovenerologic republican, la doamna LUCIA MARCHITAN ... succese... dar sper ca te-ai tratat deja si nu mai ai nevoie de medic ... |
|
| |
russea (2010.08.12 15:46) apropo: tratamentul trebuie luat de ambii parteneri, kred ka esti la curent cu aceasta.. si in timpul tratamentului, protejare cu prezervative numaidecit ... apoi vedeti analizele la ambii, si daca e bine numai dupa aceea reveniti la sex neprotejat... |
|