| Forum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Tema * Тема: hlamida |
| ox (2010.05.15 11:15) Fetelor salut ma ajuta cineva,vreau foarte tare sa devin mamica intro zi ma inceput sa ma doara mai jos de burta am crezut ca sunt insarcinata ma durut 4zile am plecat la ginicolog,mia luat analiza de frotiu leucocitele imi erau marite am dat analiza la singe si mea gasit hlamida arita acuma trec un curs de lecuire,am facut un curs eu singurica acuma mea dat la ambii,cine stie dupa tratament pot sa rain insarcinata,mii frica foarte tare.........ajutatima varog cu un raspuns |
|
| |
ox (2010.05.20 19:05) Fetelor vam dat o intrebare dar nu imi raspunde nimeni de ce ? nu stie nimenea ce e hlamida
|
|
| |
capshunika (2010.05.20 21:28) salut...am auzit ce asa ceva..dar nu prea stiu ce sati zik..intreaba medikul mai bine..aveti voie sa cincepeti u bebe..sau mai asteptati.. depinde ce tratament ai facut..daca e ceva legat de antibiotice..cred k ar trebui sa asteptati. |
|
| |
ox (2010.05.22 15:53) Da sunt antibiotice si mea zis medicul meu daca le primesc si pe acestea 100% ca sunt sanatoasa,dar dupa cit timp deacuma oare pot trai liber cu sotul,vreauuuuuuuuuuuu un bebelus tareeeeeeeeeeeee |
|