|
| Iubire.md |
| Site-ul familiei Tale! |
|
 |
| |
 |
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Cautare |
|
 |
|
             |
|
|
 |
 |
 |
| Forum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pentru a posta mesaje la această temă, e necesar sa fiţi logat şi autorizat de către autor Для того, чтобы добавить сообщение, надо получить разрешение у автора этой темы |
| Tema * Тема: Exista relatii la distanta?Ma intereseseaza mult parerea barbatilor. |
| bb_cris (2010.04.29 17:01) Spune-ti-mi va rog, voi, barbatii, sunteti in stare sa iubiti atat de mult incat sa nu va inselati prietena in cazul in care ati avea o relatie la distanta?
Am un prieten plecat la studii in alta tara.El are 20, eu 18. Ne vedem cam o data la 2-3 sapt cand vine el. El vine doar pt mine pentru ca nu pleaca acasa iar familia sa nu stie despre asta fiindca n-ar reactiona prea bine daca ar afla ca vine atat de des in md. Imi zice ca ma iubeste foarte mult si n-ar vrea sa ne despartim pentru nimic in lume. Eu nu stiu daca sa-l cred ca nu m-am inselat niciodata. Il iubesc si eu ft mult si am fost tot timpul foarte sincera cu el dar sunt multe persoane care incearca sa-mi demonstreze ca pentru baieti o necesitate fizica e mai presus ca iubirea. Voi ce parere aveti? |
|
| |
bb_cris (2010.04.29 17:02) P.S: fetelor, vreau sa va dati si voi cu parerea, poate cunoasteti careva cazuri reale. |
|
| |
bb_cris (2010.04.29 17:19) Ah, si am mai uitat sa va spun ca avem deja un an si 3 luni de cand suntem impreuna asa, de la distanta...:) |
|
| |
superDoll (2010.04.29 21:02) bb cris,eu sunt cam in aceeasi situatie ca si tine..numai ca eu nu am norocul ca prietenul meu sa vina atit de des,el vine in md numai in vacantse. sincera sa fiu si eu imi pun des intrebarea daca nu iese acolo cu altcineva,si ma ingrijorez..si ma tem sa par naiva,dar il cred pe el,pentru ca in fiecare zi dupa lectii e online,il vad prim web cam si shtiu ca la cit invatsa nu reuseshte sa petreaca noptile in alte parti.. totusi astept mai repede sa termin liceul si sa plec la el..mi-e frica numai sa nu ramin dezamagita de iluzia creata de aceasta relatie,si realitatea sa nu corespunda deloc cu ceea la ce am visat atita timp. |
|
| |
nica4 (2010.04.29 23:03) Buna feteleor, cred ca eu va inteleg cel mai bine ingrijorarea,,, pentru ca am trait pe pielea mea si nu o relatie de prietenie ci am avut candva un sot si 3 copii, care plecat la munca in Europa,,, a si uitat pentru ce s-a dus,,, praf si pulbere din familie, plus ura si mult stres, dar asta dupa ani de zile si-a aratat coltii,la inceput era asa cum ziceti voi dragut si ingrijorat de noi,,, NU ,,, nu rezista relatiile la distanta ,, daca vreti sa reziste treb sa faceti pe dracul in patru sa fiti impeuna, acum cat se mai poate,, pe urma e tarziu |
|
| |
bb_cris (2010.04.30 08:01) superDoll, intradevar se aseamana povestile noastre. Eu la fel astept sa trec cu bine de examenele de bac si sa plec la el si totusi n-as vrea sa aflu poate si mai tarziu de faptul ca m-a mintit si m-a inselat.MIe foarte multi imi spun ca sunt prea naiva,sa deschid ochii, ca poate si ma iubeste, dar de inselat la sigur ca ma inseala.
nica4, povestea d-voastra la fel se aseamana cu a multor alte femei din md. Daca n-au plecat ele la munca, pleaca sotii lor si acolo uita si de familie si de tot si isi fac de cap. Am si eu cunostinte din astea, doar ca sotiile s-au facut ca nu vad nimic si au inchis ochii la toate. |
|
| |
iubirea (2010.06.06 13:23) Eu m-am casatorit cu cineva intalnit pe un site internet http://www.iubire.com si pot sa iti spun ca o relatie la distanta poate rezista daca dorinta ambilor parteneri este mare si sincera de a fi impreuna pe viata. |
|
|
|
|
|
  |
 |
  |
|
|
|