|
| Iubire.md |
| Site-ul familiei Tale! |
|
 |
| |
 |
| |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Cautare |
|
 |
|
             |
|
|
 |
 |
 |
| Forum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Tema * Тема: SA VORBIM DESPRE MICUTI |
| Mariana (2007.09.25 23:05) sal! sunt o mamica tinara fara experienta am multe intrebari dar prefer sa le discutam pe parcurs,deci la moment ma intereseaza puiutul meu are o luna si vomita dupa fiecare masa a adaugat aproape un kg,nu pot sa zic ca a slabit,dar nu inteleg de ce vomita mereu?si altceva am vazut ca tresare in somn ce sa fie? |
|
| |
Anonymous (2007.09.26 00:44) ca tresare nu e strasnik, asa era si al mei i o cunoscuta are o fetita care tresarea cind dormea, vomita asta e bine daca nu mult tare, asta inseamna ca a papat pe saturate, copilul surorii mele asa patia si nu numai al ei, al meu de exemplu nu vomita, la fiecare diferit. tu il ridici dupa ce il alaptezi ca sa scoti aerul din burtika si el vomita, asa? |
|
| |
Mariana (2007.09.26 10:35) Anonymous ,il ridic ,dar oricum vomita,am fost la pediatru si a spus ca are gaze,burtica putin umflata,acum a racit pentru ca traiesc cu soacra in casa si asta vine si-mi deschide ferestrile dimineata face un curent,are nasucul inchis ,temperatura nu dar oricum pentru ea trebuie sa bun picaturi in nas,si stii cind vrea sa faca treaba mare se face rosu ,stringe pumnii,si se agita asta e normal? |
|
| |
Eduarda (2007.09.26 11:07) e normal sa dea un pic de laptic afara dupa fiecare masa...bebelushka mea are aproape 7 luni si mai da si acum cate putin afara...ce este important e faptul ca trebuie sa-l ridici dupa masa incet...ca el sa dea aerul afara pe care l-a inghitit atunci cand a papat!!! Sa-l feresti la maximum de raceala...e prea micutz k sa raceasca...si a mea a racit nu demult...ii facusem bai fierbinti...comprese cu spirt...etc etc...nu stiu ce e de spus cu privire la un copil de 1 luna...cred ca oricum medicul e cel care te poate informa corespunzator...a, da, cu privire la burtica...toti copilasii au asa ceva...conteaza sa stii cum sa-l linistesti... :) banuiesc ca ai ceva picaturi pt aceasta, nu??? |
|
| |
Anonymous (2007.09.26 17:00) al meu tot se incorda cin facea caca, da si acum, face un botic ca ori te apuca risu, ori ti-se face o mila de el ca se chinuie sa-l impiga:)), in legatura cu nasuc, ia si tu putin balsam p/u frectie care contim eucalipt, menta, ...(zvezdocka spre exemplu) si nu-l da, da ia putin pe deget si trecei pe la masuc ca sa inspire cite putin, stii si dupa tine ca cind inspiri fleacu ista ti-se desfac caile si poti inspira mai usor, dar lui fai putin de tot nu in cantitati mari, sper ca m-ai inteles.
si fii si tu mai insistenta cu soacra-ta, zi-i sotului. da si tu cu pumnul in masa ca merge vorba de un nodulet de o luna nu de un dulau de 18 ani.
P.S. daca nu-i trece nasucul in curind sau se agraveaza, FUGA LA MEDIC. |
|
| |
Mariana (2007.09.26 22:13) fetelor eu azi am fost la ginicologu meu pentru control,e tot bine i-am povestit de bebelus si mi-o prescris ACQUA di SIRMIONE miroase a oua bihlite,e pentru destuparea nasului si dureri de git,i-am facut de citeva ori si parca sta mai bine,iar pentru caca mi-a vb ca maninc gras mi-a spus sa nu mai maninc pasta,stiti cum la italia macaroane aici delicios,si au ei diferite recete dar is grase si soacra cum nu-mi permite a prepara de mincare imi gateste ea,azi am vb cu o ruda de a sotului si mi-a spus ca va vb cu ea sa ne lase in pace,ma iubeste ea,dar sunt satula de ajutorul ei ma tem apoi sa nu-mi iasa pe ochi,iar pentru gaze la stomac mi-a prescris mylicon 20 picaturi de 2 ori pe zi,acum seara micutul meu parca e mai vesel,Anonymous da cum sa fac sa o indepartez pe soacra mea stii ca ea are cheile de la casa mea?odata barbatul meu le-a cerut si sa suparat,eu traiesc la etalul 3 ea la unu,asta e.Apropo asai ca apa trebuie fiarta daca ii dau? |
|
| |
Anonymous (2007.09.26 23:57) daaaa!! apa cind i-o dai o ferbi neaparat, o lasi sa fiarba macar 3 minute, chiar daca ii dai minerala plata. si vrea sa contrazic medikul, pastele nu sunt grase ele pot fi putin mai grele p/u stiomaclul lui, adika ce lapte ii vine dupa ce papi paste, si baietii sunt cei care sunt cel mai deschinuiti de colici(aer in stomacel, gaze), citeva smecherii p/u colici, sa-ti ei tu tinctura de seminte de marar sa bei 30-40 pic dupa fiecare masa(tu ia probleme cu gaze) ca poate fi si din cauza asta eu asta am patit si puiul meu), punel sa doarma pe burtica, fa-i frectii pe burtica miscari cerculare cu sprt,ridica-l mai des pe umarul tau si nu doar asa in brate da mai sus ca sa vina putin pe umarul tau ca sai apesi putin pe burtica, sau ia tu ceiut p/u colici p/u copii si in loc de apa dai ceiut, si inca tu sa papi ceriale care sunt p/u slabit, medk. meu mi le-a recomandat cind inca eram gravida ca ele ajuta la o digestie sanatoasa(are fibre) si o sa-i prinda taaare bine patanului tau. Sincer parerea mea, de paste e o prostie ca sunt prea grele p/u el, daca tu papi jumeri, carne de porc cu multa grasime atunci cred. si inca ceva daca laptele iti era prea gras atunci copilul era sa eie mult in greutate si nu aproape 1 kg cum ziceai tu, al meu in prima luna a luat 1,500 kg, si prostu de med ma speria ca: vai a luat prea mult, 3 kg e mult si chiar daca o sa fie mai grasuti de cit tre sa fai la virsta lui, el oricind draga mea poate sa mai slabiasca si tu n-o sa plingi ca copilul meu e piele si oase. Cineva din cunostintele mele tot zicea ca vai copilul meu e prea gras, eu ziceam: bucurate ca cind o sa inceapa sa slabeasca o sa aiba de unde, asa si sa intimplat a venit timpul cind era cu ceva nemultumit copilul si nu lua in greutate, dar in schimb arata mai bine ca unii de virata ei(copilei).
Ei hai termin ca o sa te plictisesti sa citesti atita. te pup. |
|
| |
Mariana (2007.09.28 21:20) Anonymous multumesc pentru sfat,azi am fost cu a meu la medic privat ca aici daca nu esti la privat se uita ca la un.... clar?mi l-a cintarit,masurat are 55 cm si are 4,400 a adaugat un kg atunci erau 500 iar acum nu stiu cind aq reusit sa se ingrase,a spus ca doar nasucul e racit,a spus sa maninc de toate dar sa nu fac abuz,dar cu soacra mea nu stiu cum o sa slabesc insista mereu sa maninc si imi place nu-mi place maninc altfel se supara,asta e,a meu toti spun ca arata ca de 2 -3 lini,e mascat fetelor e normal ca maninca si doarme se trezeste doar pentru 15-35 minute depinde scoate limba afara zimbeste la ingerasi si iar doarme asta e,mi-a spus ca i se inchide fontanela,voi ce mincare le mai dati la bebe inafara de laptele matern?
|
|
| |
Anonymous (2007.09.28 23:53) e prea devreme sa te gindesti ce mincare sa-i dai in afara de sin, si multumeste-i Domnului ca papa si doarme, ca daca avia-i unul asa ca al meu, dormea-i cu soacra linga tine. |
|
| |
Mihaela C (2008.01.09 10:58) Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Am cam intrerupt alaptarea copilului meu si am trecut pe lapte praf. Mi se parea ca nu se satura, ca vrea prea mult la san.... si ce e mai important vroia mai mult sanul drept. Cum o treceam la sanul stang - isi facea greata. Asa ca - la lapte praf. As putea sa revin la alaptarea naturala daca inca mai am lapte - pana nu imi scade de tot lactatia?
Copilul nu refuza sanul si acus face 4 luni. Dar adoarme prea repede la san.
Va multumesc mult. |
|
| |
Natalia (2008.01.09 14:48) Mariana nu te speria ca copilul tau vomita. Asta e normal, pur si simplu el maninca prea mult, iar stomagelul lui e micut si ce este in plus da in afara. Ei inca sunt mici si nu pot controla simtul foamei. Uneori nu le este a minca, dar ii doare burtica si ei incurca aceste dureri cu foamea si mai cer papa si apoi vomita! Copilul nu plinge tot timplul de foame. Are el si alte cauze: durerile de burtica, si este adevarat ca la baietei aceste dureri sunt mai mari, este ceva legat de ousoarele lor. Incearca sa-l ajuti sa faca caca, facundui masaj la burtica. Cu palma pe o parte mai sus de buric (unge cu putin ulei mina) fa miscari circulare in directia acelor ceasornicului (vreo 10 ori), iar apoi cu ambele palme, sub forma de bradut /, tot deasupra buricului, fa miscari de sus in jos. Daca vezi ca plinge tare poti sa-l ajuti sa scoata gazele cu un betisor de vata. Ungi betisorul la nivelul vatei cu ulei, ridici piciorusele in sus si incerci incetisori cu miscari lente sa introduci betisorul in anus, dar numai pina la nivelul vatei. Lasa ca betisorul singur sa-si gaseasca calea liber. Dupa ce l-ai introdus fa miscari circulare cu betisorul, putin mareste circumferinta anusului. Ai sa vezi o sa iasa si gaze si caca. Aceasta metoda nu este periculoasa, dar sa te starui sa o folosesti doar in cazuri mai grave. Eu baietelului meu i-am facut-o pina la vreo 4 luni si nimic nu s-a intimplat. Acum singurel o face si destul de bine :):):)
In legatura cu mincarea, staruite numai sa nu manince mincare tare grasa. Chiar si smintina si brinza alege de procentaj de grasime mai mic. Daca beai chefir, nu minca si smintina sau invers. Nu folosi astfel de produse cite 2 odata. Folosestele pe rind. Zeama, sosuri staruite sa nu fie tare grase, de casa, cum se face la noi la tara! Mai bine scoate piele de la pasare. Foloseste pentru mincare cit mai mult marar! Nu minca toata ziua numai felul doi, maninca macar 1 data supica sau zeama. Foloseste cite 2-3 fructe pe zi. |
|
| |
Natalia (2008.01.09 15:45) Mihaela totul depinde de tine. Daca vrei sa revii la alaptat, ceia ce este cel mai bun pentru bebelusi, apoi poti sa o faci inca! Eu cunosc o persoana care a intarcat copilul, dar copilul nu prea a agreat situatia, nu minca nimic si in scurt timp i se facuse tare rau. Asa ca doamna ceia peste 2 saptamini de la intarcat a revinit la alaptat. Trebuie cit mai des sa o pui la piept, iar atunci cind este satula trebuie tu sa te scurgi cit mai des. Numai asa vei provoca lactatia. Bea ceai de la Hipp pentru lactatie! El tot produce lactatie. Cind eram obosita sau stresata si vedeam ca l;apte este mai putin beiam peste fiecare 1-2 ore cite o canuta de acest ceai.
Incearca sa schibi regimul de hrana, hraneste-o dupa ce se scoala nu inainte cind este foarte obosita. Mai ciupest-o de nasuc sau netezeste-i cu degetul obrazul.
Suuces! |
|
| |
Mihaela C (2008.01.09 20:34)
Multumesc mult pentru incurajare. Sper din tot sufletul sa si reusesc. Stiu ca laptele matern este cel mai bun pentru bebe.
Acum ca va trece si la mancarica sper sa o invat din nou cu sanul.
Nu prea agreeaza merele cu biscuiti. Ce as putea sa-i mai dau? Banana o cam constipa.
Va multumesc inca o data |
|
| |
Natalia (2008.01.10 08:56) De ce nu incerci sa-i faci o supica dintr-un cartof, o bucatica de ceapa, o jumatate de morcovel? Dupa ce fierb toate le dai prin blender, dar sa fie mai lichid (ca smintina). Apoi poti adauga si o bucatica de carnita de vitelus. Incerca si niste mere coapte. |
|
| |
tynutza83 (2008.01.10 10:37) Dar nu e prea devreme la 4 luni supica de legume? La mine a mincat doar sin pina la 6 luni, totusi au stomacele ince nedezvoltate, oare nu va fi prea greu pentru bebelus?
|
|
| |
Natalia (2008.01.10 11:13) tynutza83 Mihaiela scrie ca fetita ei nu vrea sa pape sin. Si cere sfatul ce mincare ar putea sa-i mai deie. O supica facuta corect, cu legume bine fierte nu o sa-i provoace nici un discomfort. Chiar si in mincarica special pregatita pentru copii de firmele Nestle, Hame, Hipp poti gasi legume de la 3-4 luni, dar cred ca cele pregatite in mod casnic sunt mai bine venite pentru copilasi. Eu am o cunoscuta care are un baietel de 1.4 luni, apoi ea a inceput sa-i deie supica de la 3 luni (cu toate ca avea piept bun si gras), apoi baietelul ei incepea aplinge cind se termina supica. Si nu a avut pribleme cu stomogelul. Daca te temi poti incerca de la o lingurita micuta si ai sa vezi cum reactioneaza.
Cumnata mea (de pe sot) este de la tara si are un baietel de 3 ani, dar ea cit de mare piept avea, lapte nu prea avea, dar nici bani pentru lapte praf nu prea avea. El era un baietel tare zdravanut si necesita multa hrana, un Malis il papa in 2 zile. Asa ca ea a inceput de la 2 luni sa-i dea biscuiti, pireu de cartofi, salam, supe, zeama si chiar bors cu varza. Pe la 3 luni el minca deja mazare conservata din salata olivie!!!!!! Va inchipuiti! Eu ma indignam, o certam, ii cumparam cutii cu Malis, numai sa nu hraneasca copilul cu asa ceva. Cit eram pe ospete la ei mai indeplinea, dar cum ma duceam se incepea iar. Si ce credeti acuma are un baietoi, ca seamana de unul de 6 ani si e sanatos si nu are probleme nici cu stomacul si nici cu intestinul!
Fetelor eu nu sunt adepta a astefel de hrana pentru copii, pur si simplu v-am spus ca unele mame chair au un comportament foarte liberal in aceasta privinta.
Eu baietelul meu l-am hranit numai cu piept pina la 6 luni si am intimpinat greutati cind incercam sa-i introduc ceva nou in mincare. Ori avea alergie ori il deranja burtica cu toate ca faceam totul dupa reguli si ii cumparam casute de la Nestle.
Asa ca fetelor cine are grija de copil nu este asigurat ca nu o sa aiba probleme, iar altii care se comporta mai liber nu au nici o problema.
Sanatate! Nu luati aceasta istorie ca exemplu de urmat, asta a fost o comparatie doar! |
|
| |
tynutza83 (2008.01.10 13:51) Da Natalia, am inteles ca nu se satura, nu zic sa nu incerce, dar eu ma uit pe fetita mea... eu am crescut-o ca pe carte, si nu am iesit din cuvintul medicului, si ea oricum vroia doar sin. Noi foarte greu am inceput diversificarea, se strimba, nu vroia, manca foarte rau totul in afara de sin. Dar copii sunt diferiti, a mea se balona de la orice, o durea burtica... Am o cumatra care ii da deja suc de mar, dar nu pentru copii, dar din asta din cutie pentru maturi (VITA), si copilul are doar 3 luni. Ea cind copilul avea 2 saptamini minca pere si salata de varza si copilul ei nici o reactie, nu se balona. Iar o data in saptamina ii da fiertura de leguma, supa aceea care iese dupa ce ai fiert legumele si papa bine baietelul si e mascatel, la 3 luni are 8 kg, si arata bine, creste bine... Eu incercam la a mea sa-i cumpar si de la Nestle si de la Hame si de la Hipp si tot se strimba, acuma ii plac, maninca, dar pireul de legume niciodata nu l-a mincat din borcanele, nu i-a placut niciodata. |
|
| |
Anonymous (2008.01.11 00:38) maaaama, la 3 luni 8 kg eu zic, cam exagerat! sa nu devina obez la timpul lui! |
|
| |
Natalia (2008.01.11 08:21) Anonymous am senzatia ca ai aparut pe acest sait pentru a provoca numai dezorientare intre mamici si incerci sa la faci sa intre in panica. Nu aduci nici un sfat de linistire sau compatimire! Intr-adevar numai o persoana cu suflet hain poate sa vorbeasca numai de rau. Incearca sa-ti schimbi atitudinea de mamicile de pe acest sait! |
|
| |
tanya (2008.01.11 12:37) Fetelor, eu zic ca la patru luni e mult prea devreme sa-i dai pireu de legume. Mai bine incercati mai intii pireuri de fructe, terciuri si apoi cele de legume. Si eu cit am fost spitalizata cu fetita, era o doamna de la tara care isi hranea copilul de 1,5 luni cu iaurt ( cred ca mai mare porcarie nu-i pt copii), ii mai da si biscuiti, alta doamna cu copil de 2 luni ii dadea tot ce minca ea, chiar crenvusti care nici macar nu erau fierte. Parerea mea e ca diversificarea treb inceputa mai tirziu, caci stomacelul copilului nu e obisnuit cu mincaruri asa de grele, nu le digera bine, iar mai apoi ajung sa aiba probleme cu stomacul, si totul datorita neglijentei parintilor. Chiar medicul pediatru mi-a spus ca e de dorit pina la 3 ani " sobliudati detscoe rejim pitanie". Pina la urma tot fiecare mamica decide cum sa-si creasca puiul mai bine. |
|
| |
tynutza83 (2008.01.11 13:09) Tanya, eu sunt de acord cu tine. Dar stii, eu nu odata m-am convins, cei care isi pazesc puii de toate, aceia si o patesc. Eu atita ma feresc de toate, si am avut si stafilococ, si e coli, si atita o pazesc sa nu-i dau ceva gras, sa fie totul conform virstei, si ce crezi? ficatul si pancreasul e marit, pentru ca s-a nascut cu vizica biliara sub forma de "S", si mereu o sa trebuiasca sa avem grija sa aiba un regim normal pina isi va reveni... Dar cunosc oameni care sunt mai neglijenti si nu au nici o problema. |
|
| |
Anonymous (2008.01.11 16:35) astea sunt femei cu educatie veche, bunica-mea a incercat tot cam la 2 luni sa ma hraneasca cu sos cu carne, p/u mama a lasat putin apte si trebuia urgent sa plece, am facut o alergie ca cu salvarea au venit la mine.
Celor care ma cred rea- traiesc o viata mai altfel ca voi toate sa intaleg, ca dupa voi toate ce scrieti aici, traiti o viata in roz, ca una are 2 apartamente, ca alta a facut nunta mai nu in Marriot, ca una nste acum al doilea si mamika sta cu ea sa o ajute, ca una sa maritat cu unul care a iubit-o din cauza banilor, nu am toate ecestea si citeodata ma intreb ce mai caut eu pe forumul acesta intre voi toate: va raspund traiesc intr-o tara pe care o urasc si poporul care traieste in ea, preciz stau departe de casa si nu in mold., nu am o prietena cu care sa schimb o vorba, stau toata ziulika acasa si,...., nu am incotro caut refugiu macar aici pe forumul acesta, nu sunt rea prietenii de acasa ma cred ca cea mai vesela si comunikativa fata dintre toti, si totusi asta nu ma incurca sa privesc lucrurile si altfel decit doar prin ochilari roz |
|
| |
Anonymous (2008.01.11 16:39) P.S. si faptul ca copilul are 8 kg la 3 luni nu eu am zis-o tot de la medici aud, pe de alta parte, treaba fiecarei mame sa-si creasca aurasul ei cum crede ea ca e mai bine, daca vrea un dolofanel n-are decit sa-l hraneaska bine. |
|
| |
tynutza83 (2008.01.11 18:13) Stii Anonymous eu de multe ori pur si simplu te evit, pentru ca u nu sunt omul care intra in conflicte, eiu cind vad ca ceva miroase urit ma intorc si plec, nici nu intru in discutii... Probabil de asta nici nu ai o prietena cu care sa vorbesti, pentru ca tu esti asa, peste tot dai replici frumoase. Si apropo, eu nu am avut nunta ca in Marriot, nu m-am maritat cu unul bogat, nu am 2 apartamente, si nici macar casa mea la care visez, fie si un apartament cu o camera dar sa fie a mea, dar in schimb am o gramada de prieteni care imi sunt mereu alaturi, si sunt multumita de viata pe care o am, si ma descurc asa cum pot, facem totul asa cum ne duce capul ca e mai bine (eu si sotul meu)... Atunci cind o sa te apropii tu sufleteste de oameni, atunci si ei o sa se apropie de tine... |
|
| |
Anonymous (2008.01.11 18:42) puiut aici eu evit sa comunic cu lumea, ca daca ai citit atent urasc tara in care tr la moment, acasa am distui pe care ii inteleg si care ma inteleg ma ubesc si eu ii iubesc, noi cu tine avem parari diferita si asta e problema noastra, poate ca eu incerc pe toti sa inteleg, si din cauzaca n-am tipat cu toate o data, vai ce p....ri sunt medicii din mold, am incercat sa vad altfel situatia Simonei cu donarii, ne stiind ca intr-adevar unii cer bani in fata fara pic de rusine m-a facut ciora alba intre voi. i o alta expunere a problemei in alta rubrika, pareri sunt multe si diferite si daca esti destul de intaleapta impacate cu toate.
P.S.
si te rog scutesteme in viitor de alte explicatii de genul acasta. |
|
| |
tynutza83 (2008.01.12 14:29) draga tu nu te schimbi, problema e in tine, tu nu intelegi ce-ti spun toti, tu ai doar parerea ta si atit... |
|
| |
Anonymous (2008.01.13 01:35) BINE CUM ZICI TU, PINA ACUM NUAI CU TINE NU PUTEM GASI LIMBA COMUNA, CU SIMONA CITDECIT NE-AM INTELES, REZULTA... |
|
| |
tynutza83 (2008.01.13 12:21) Eu nu pot sa zic ca nu putem gasi limba comuna, uneori sunt de acord cu ce zici, dar uneori dai niste replici rautacioase, cu care multi nu sint de acord, si eu ma numar printre aceia... dar imi dau bine seama ca fiecare are parerea lui si trebuie respectata, asa iti respect si eu parerea. Sa stii ca nu am nimic cu tine, si poate tu ai trait mai multe ca mine, si cunosti mai bine lucrurile si eu nu am dreptate... asa ca Anonymus iti cer iertare daca te-am suparat cu ceva... poate eu nu te cunosc, nu e corect sa-ti faci parerea despre un om dupe vorbele spuse pe un forum |
|
| |
Natalia (2008.01.14 08:35) Salut fetelor!
De multe ori viata ne joaca feste si ne ofera sa trecem prin multe greutati. Si eu nu am avut o viata usoara si nici nu sunt printre acele persoane pe care le-ai descris Anoymous. Dar dac aiti este greu aceasta nu iti da dreptul sa te arunci pe oameni cu replici urite.Aici nu este un forum de semanat ura ci un forum pentru sustineri si ajutor!!! Cred ca singura te poti ajuta, nimeni nu te impune sa stai in tara pe care o urasti, sa stai in casa si sa nu-ti faci prieteni. Cred ca de tine depinde, tot timpul este o iesire din situatie!
In plus tu singura zici ca fiecare are dreptul la o parere, dar tynutza83 ai incercat sa-i iei dreptul la parere. Sa fie oare ca a fost o parere despre tine, si nu ti-a placut? |
|
| |
Mihaela C (2008.01.14 21:36) Am incercat sa imi invat din nou fetita cu san. Are momente cand vrea si de cele mai multe ori tipa numai cand vede ca scot sanul si intoarce capul in partea cealalta. Am insistat - dar asta e. Pacat insa ca am lapte destul. Nu mananc condimente sau altele care ar putea afecta calitatea laptelui. Am constatat ca s-a invatat cu biberonul si sa-i curga laptele in gura - atunci de ce sa mai munceasca ea sa mai traga din san ?
Cand nu e obosita sau prea flamanda accepta sanul si se alinta - chiar trage din el cu placere dar asta e de putine ori. Nu incerc sa ma storc sa nu dau in mastita.
Dar imi pare rau sa i-am dat lapte la biberon. Fetita mea lua in greutate si nu prea agreea la inceput biberonul si acum nu ma mai pot intoarce la alaptatul natural. Nu stiu ce sa fac. Nu pot s-o las flamandaca apoi sa-i dau san. Poate asa ar trebui?
Voi ce ati face? Asa e o fetita sanatoasa, doarme noaptea si ziua cateva ore.....mananca bine - dar sa fie la biberon.
|
|
| |
tynutza83 (2008.01.14 22:21) Mihaela C eu zic sa mai incerci, si daca nu se primeste, da-i in continuare laptic din biberon si va fi bine si asa, cresc copii si cu lapte praf, important e ca e sanatoasa si papa bine. Eu acum n-o pot intarca, are 1 an si 2 luni, si deja se enerveaza ca nu-i ajunge lapte, trece de la un sin la altul, dar tot titi cere toata ziua, in loc de apa, cind ii e sete. |
|
|
|
|
|
  |
 |
  |
|
|
|